Tidligere i år ble det klart at colette stenger dørene etter 20 år.

LES OGSÅ: Susanne Holzweiler om Wasson-bookingen: – Hun er en ekte Holzweiler-jente

Den ikoniske multi-brand-butikken har blant annet vært kjent for sine mange collabs, og avslutter selvsagt som seg hør og bør med en siste runde samarbeid blant annet med norske Holzweiler. 

Som eneste skandinaviske merke har nemlig Holzweiler fått æren av å være med på slutten. Gjennom en rekke eksklusive samarbeid som har fått navnet Colette Forever takker motehuset i Rue Saint Honoré i Paris for seg denne vinteren.

Holzweilers bidrag er en eksklusiv versjon av den populære Hangon-hoodie, som tidligere har blitt revet vekk fra butikkhyllene, i colettes blå farge. Colette vil være den eneste butikken i verden som fører denne limited edition-versjonen av hoodien med en hvit kleshenger-logo på brystet.

– En drøm vi har hatt i mange år er å en dag være en del av colette. Å nå få muligheten til å være representert i butikken og å være en del av deres aller siste collab er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg er så utrolig stolt og takknemlig. Dette er en av de største milepælene i Holzweilers historie og noe vi vil huske for alltid, sier Susanne Holzweiler i en pressemelding. 

HYLLER COLETTE: En rekke designere og merker er med på den aller siste collaben for å hylle Paris-butikken Colette som stenger dørene i år. Foto: Colette.