Det kokte da H&M annonserte sitt samarbeid med Balmain for noen år siden. Nå blir det franske luksusmotehuset igjen å finne på high street når Specsavers lanserer brillekolleksjon fra Balmain.

Kolleksjonen skal være inspirert av kleskolleksjonene med  innfatninger som skal gi et sterkt, men feminint uttrykk med elegansen og estetikken vi kjenner fra Balmain.

Det betyr blant annet markante vinkler, klassiske runde og kattøyefasonger – alle med merkedetaljer som for eksempel B-en i gull på stengene og utsmykninger inspirert av husets beltekjedekolleksjon. Fargepaletten er i sort, gull, rosa og skilpaddemønster.

– Samarbeidet med Specsavers har gitt oss muligheten til å gjøre Balmain tilgjengelig for enda flere. Vi hadde lyst til å sette vårt eget signaturpreg på de klassiske og moderne stilene, slik at de skulle føles eksklusive, men samtidig være enkle nok til hverdagsbruk, forteller Maï Dao-Vu, talsperson for Balmain i en pressemelding.

– Balmains brillekolleksjon gir brukeren en paristisk chic stil, uansett hvor i verden de bor, sier hun.

Se noen av våre favoritter fra kolleksjonen her: