Svaret er vel egentlig alt. Det er ikke akkurat noen hemmelighet at det lenge har vært sterke bånd mellom Johan Lindeberg og Loreen.

LES OGSÅ: Johan Lindeberg om comebacket alle snakker om

For ett år siden ble det klart at Johan Lindberg er tilbake i J.Lindeberg, merket han forlot ni og et halvt år tidligere. Comebacket ble markert med kommunikasjonskonseptet The Bridge Series – en portrettserie som skulle fange sjelen til varemerket gjennom ti kjente mennesker, blant dem den svenske artisten og produsenten Loreen.

Når Loreen nå slipper ny musikk opp mot det nye albumet Ride som kommer 24.november, har Lindeberg igjen en finger med i spillet. Han står nemlig for det visuelle uttrykket og som regissør av musikkvideoene til låtene. 

Loreen er allerede kjent for sine artsy musikkvideoer, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å snu med 71 Charger og Hate The Way I Love You som er de første delene av en triologi i forbindelse med slipp av hennes nyeste album Ride 24.november.

Om 71 Charger forteller Loreen følgende:

– Jeg vil formidle at jeg ikke bryr meg. I rather kill myself in a 71 Charger. Det er startskuddet på en reise i en ny retning. Den handler om å bryte løs fra andres syn på meg. Det handler om å ta bort den imaginære forventningen fra omverdenen, og å slutte å bry seg om hva andre synes. Du er ikke fri om du hele tiden tilpasser deg alle andre. Det er på tide å gi opp gamle forestillinger og begynne reisen inn mot meg selv for å kunne møte andre. Samtidig er det sagt med en viss humor. Inspirasjonen er fra Grace Jones og det hun uttrykte med Private Life

Den nyeste singelen, og andre del av triologien er Hate The Way I Love You. En historie om et sårbart barn og en ambisiøs voksen som en fortsettelse på den tekstmessige reisen som startet i 71 Charger, med fokus på avstanden mellom ungdomstiden og det å være voksen.

– Hele albumet er som en refleksjon av min egen personlige søken. Jeg vil bruke albumet som en plattform for å utvikle meg selv, og det å skape er en del av det, sier Loreen.

Se musikkvideoene regissert av Johan Lindeberg her: