Det er ingen overdrivelse å si at Tom Ford snart er like kjent for beauty som for fashion, og kanskje spesielt når det kommer til duft. Nå lanserer han tre nye unisex-dufter i Oud-familien. 

LES OGSÅ: Fredrik & Louisa satser på nisjeduft

I 2007 lanserte Ford sin første Oud-duft, etterfulgt av to nye i 2013. I dag finnes hele 29 ulike Oud-dufter, inkludert de tre nyeste; Oud Wood Intense, Tobacco Oud Intense og Oud Minérale som alle nylig ble lansert nå i høst. Under Men’s Fashion Week i sommer lanserte han dessuten Noir Anthracite, og tidligere i år også duften alle snakket om; Fucking Fabolous.

Dette er Tom Fords nye Oud-dufter:

Oud Wood Intense skal representere en helt ny dimensjon av oud på sitt aller kraftigste med noter av angelikarot, ingefær, sypress, einer, oud wood og castoerum. I toppnoten er muskat og ingefær, angelikarot og sypress, i hjertet einer, salvie, mose, vetiver og patchouli og i bunnoten røkelse, sandeltre og gujaktre. 50ml kr 2410.

Tobacco Oud Intense er en krydret og treaktig orientalsk duft som åpner med arabisk tobakk eller dokha og bringebær med oud i hjertet samt tobakksstøv absolute og tobakksblader, tonkabønne, sandeltre, cistus absolute, patchouli og castoreum. 50ml kr 2419.

I Oud Minérale møtes oud og hav og surf og sjø og røkt tre. Duften er varm og krydret med noter av salt sjøgress, rosa pepper, oud, styrax, ambergris og edelgran. 50ml kr 1870.