Skjebnen til den nye, norske moteuka Oslo Runway hang lenge i en tynn tråd. Tidligere i år ble det likevel klart at arrangørene ønsket å satse på enda en runde på nyåret. Nå er AW18-programmet her. 

LES OGSÅ: Oslo Runway-sjefen om influencer-kritikken

På programmet står navn som byTiMo som har vært med siden starten for to år siden, samt nykommerne som Maud og Fram som tyvstartet Oslo Runway off scedule i høst. Tilbake på programmet er også både Admir Batlak og ESP. Åpningsvisningen er det Michael Olestad som står for – han vant nemlig Bik Bok Runway Awards under sesongens Oslo Runway.

– Det er alltid en milepæl når vi kommer til offentliggjøringen av on schedule-programmet. Enda en sesong har noen av de beste, norske merkene bestemt seg for å vise under Oslo Runway. Denne gangen ser vi blant annet Admir Batlak, Cathrine Hammel og Elisabeth Stray Pedersen tilbake på on schedule-programmet, med Maud og Fram som nykommere fra forrige sesongs off schedule-program. Miksen er veldig fin denne sesongen, med både erfarne, utfordrende, nytenkende og fremadstormende brands, sier Ditte Kristensen, CEO for Oslo Runway i en pressemelding. 

Merk at det er on schedule-programmet som slippes nå i første omgang. Det øvrige programmet samt locations kommer etterhvert.