To år har gått siden Rihanna ble utropt som Pumas nye kreative direktør. Nå kommer tredje sesong Fenty Puma by Rihanna.

LES OGSÅ: Moteukene satser på unge talenter

Hun har fått sosiale medier til å koke begge de foregående sesongene, men ikke alle har vært like begeistret for kolleskjonene.

Mens den forrige kolleksjonen var inspirert av romantikk og den franske kulturen, blant annet hva Marie Antoinette ville hatt på på trening, henter AW17-kolleksjonen inspirasjon fra Fenty-universitetet der sport møter high fashion.

– Da jeg gikk på skolen drømte jeg alltid om å kunne ha på meg hva jeg ville. Men på Barbados var vi pålagt å ha på skoleuniform. Jeg hadde det så gøy denne sesongen med å lage disse back to school-inspirerte looksene, og jeg er stolt over å kunne presentere kolleksjonen på et så majestisk nasjonalt monument som det franske nasjonalbiblioteket, sa Rihanna om kolleksjonen som ble vist under Paris Fashion Week tidligere i år

KOMMER I DESEMBER: De nye FU Fur Slides blir garantert populære. De slippes 14.desember. Kr 900.

Blant nøkkelplaggene i kolleksjonen er chunky, håndstrikkede gensere, yttertøy i alle varianter, størrelser og former med blant annet faux shearling FentyxPuma-kåper, faux furs, fløyel og teknisk nylon blant høydepunktene, samt en moderne vri på både korte skjørt, cheerleader-antrekk, skoleuniformer og track suits med detaljer som Rihannas lykkenummer 13, hennes fødselsår 1988, piercing-glidelåser, buttons og patches. Den klassiske Creeperen var selvsagt også representert, denne gangen med lag på lag-såler og ankelstropper, i tillegg til tilbehør som overdimensjonerte teddybjørnvesker, hatter, sminkevesker og konvoluttvesker, capser, balaclavas, beanies og ivy leauge-skjerf.

Du kan se alle backstage-bildene fra FW17-visningen her.