Vi er allerede midt i desember, men selv om det nærmer seg jul virker det som en evighet til julaften. Heldigvis er det mye man kan gjøre i førjulstiden for å korte ned ventetiden til den store dagen. Kom i julestemning med Ida Broen, Adam Ezzari og Anders Gran som deler sine tanker om både julefeiring, gaveønsker og tradisjoner i videoen under. 

Alle kjenner vi vel til spenningen knyttet til hva som ligger under treet. Men noen er kanskje litt mindre tålmodige enn andre?

– Jeg husker at da jeg var liten maste jeg alltid om å få åpne gaver, og da fikk jeg lov til å åpne én gave dagen før, forteller Anders.

– Det får jeg fortsatt! Jeg får lov til å åpne én gave dagen før, og jeg vet alltid hvilken jeg har aller mest lyst til å åpne, sier Ida.

– Man blir aldri for gammel for jul og tradisjoner, legger hun til.

Her er noe av det vi håper ligger under treet i år:

Så var det festantrekket da. Festsesongen er allerede godt i gang, og for mange varer den helt til over på nyåret med både julelunsjer, julebord og kvalitetstid med familie og venner, for ikke å nevne julaften og den store nyttårsfesten. Men hva skal du ha på deg? Ifølge influencerne er det fine, men komfortable klær som gjelder. 

– Jeg tror mange forbinder fine klær med ukomfortable klær – at det er litt stramt og litt irriterende. Men jeg tror det er greit å ha komfortable og samtidig fine klær, sier Adam.

– Ja, å se fin ut i noe man føler seg komf i, legger Anders til.

– Og selv om man bare er hjemme med familien er det koselig å ta på seg noe fint – jeg har for eksempel en juledress!

Slik vil vi kle oss denne festsesongen – casual cool:

PÅ JULELUNSJEN: 1.Kasjmirgenser fra Samsøe & Samsøe kr 1695 // 2. Jeans fra G-Star kr 999 // 3. Sandaler med høye hæler fra Steve Madden kr 1195 // 4. Ørepynt fra Ivyrevel kr 249. Alt fra Zalando.

Så, hva ønsker influncerne seg denne julen? 

– Man har jo alt, men får aldri nok av klær, sier Adam.

– Eller sko! Jeg får aldri nok av sko, sier Anders.

– Jeg har alt for mange sko, men ønsker meg det alltid så det fyller seg opp hele tiden, ler Ida.

Vi får heller aldri nok sko, spesielt sneakers. Her er noen av våre favoritter som står på ønskelisten denne julen: