Allerede i 2013 kom hårstylingmerket Show Beauty på markedet, og ble på rekordtid snappet opp av både Harvey Nichols, Selfridges og Harrods, for ikke å nevne med omtale i blant annet britiske Vogue. Nå kommer det til Norge. Vi tok en prat med grunnlegger og kreativ direktør – milliardærarvingen Tamara Ecclestone. 

LES OGSÅ: Gigi Hadid med egen makeup-kolleksjon

Med seg på laget har hun blant annet Givaudan, nesene bak Diors Poison, Thierry Muglers Angel og Marc Jacobs Lola, i tillegg til team-medlemmer som tidligere har jobbet med Eve Lom, Giorgio Armani, Elizabeth Arden og Guerlain. 

Når den engelske sosietetskvinnen gjester Norge for å lansere hårserien sin, går det ikke stille forbi. På The Thief møter vi tre representanter fra merket, samt et helt TV-crew. I luksushotellets andre etasje sitter Tamara Ecclestone henslengt i en hjørnesofa, omringet av kameramenn som jobber med hennes kommende reality-serie. Det er nemlig ikke hvilken som helst dame som står bak hårserien Show – det er en av verdens rikeste kvinner.

– Det er så gøy å lansere i Norge! Jeg har aldri vært her før, så dette var en fin mulighet både å besøke og se hvor produktene mine havner, sier Tamara Ecclestone til VIXEN.

Tamara er nemlig datteren til businessmannen og Formula 1-sjefen Bernie Ecclestone. Hun figurerer stadig i Daily Mail og People, og har også gitt publikum en sniktitt bak kulissene til hennes luksusliv i flere reality-serier. Men akkurat idag er det ikke sladder eller skandaler som står i fokus – Tamara er nemlig også grunnlegger og kreativ direktør for hårserien Show Beauty.

– Jeg mener hårprodukter mangler luksus, og det er nettopp det jeg vil kunne tilby med denne serien. Det er en serie man bruker på samme måte som hudpleie – den både bygger opp håret og får det til å se fantastisk ut.  

tamara ecclestone show beauty

REALITY-SERIE: Tamara Ecclestone filmet også til realityserien “Tamara’s World” mens hun var i Norge. Foto: Celebmedia

Om man kjenner til Formel 1-arvingen fra før av, er det jo nettopp luksus som er nøkkelordet. For med en nettoformue på 2,5 milliarder pund og et bryllup med en regning på 7 millioner pund, er det liten tvil om at Tamara har mulighet til å leve i sus og dus.

– Tanken bak Show Beauty er å lage et hårpleiemerke som virkelig er luksuriøst. Ikke minst er det ikke bare enkeltstående produkter, det er en hel hårpleierutine – på lik linje med hudpleierutinene din. Produktene skal ikke bare gi deg vakkert hår, det skal også beskytte og bygge opp håret ditt slik hudpleieprodukter fungerer på huden din. 

Og det er ikke bare sladderpressen som har fått øynene opp for Tamara. Også magasiner som Harper’s Bazaar Arabia har omtalt hennes nye hårserie.

– Det viser at vi har gjort noe riktig. Det er kjempegøy å bli anerkjent av motebransjen, og vise at hårpleieserier ikke trenger å være kjedelig. Vi har åpnet en Blow Dry Bar i Dubai, som har gått kjempebra – folk vil ha den ekstra luksusen. 

Fra England til Dubai og nå Norge – har planen hele tiden vært å nå ut på verdensbasis? 

– Selvfølgelig vil man gjøre det så stort som mulig. Men jeg hadde kanskje ikke trodd det skulle gå så fort. Dette er første gang jeg er i Norge, så jeg er veldig takknemlig for at jeg får oppleve nye land og steder nettopp fordi hårserien min lanseres der. 

Forutenom luksusen – hva skiller Show fra andre merker? 

– Alle produktene er paraben- og sulfatfrie, og er laget for å unngå at hårfargen falmer. Ellers finnes det et produkt for alle hårtyper – enten det er nordisk hår, krøller, fargebehandlet, slitt eller tørt.

Har du noe inntrykk av norske kvinner? 

– Nå har jeg bare vært her noen timer, men det slo meg med én gang at de virket veldig fornuftige. Det er sikkert på grunn av været, det regner og er ganske kaldt – i tillegg er vi jo rett ved vannet. Jeg tenker kanskje håret deres trenger ekstra pleie på grunn av nettopp det.

Til slutt – har du et hemmelig hårtips du sverger til? 

– Det må bli tørrshampoo, som ikke bare er til skittent hår! Jeg bruker alltid tørrshampoo etter jeg har dusjet, for å gi håret volum og friske det opp.

Tamara Ecclestone Show Beauty

REALITY-STJERNE: Vi har kanskje ikke sett mye til henne i Norge, men i England har Tamara eget reality-show som viser hvordan livet til en av verdens rikeste kvinner egentlig er. Foto: Celebmedia