Semifinalistene i VIXEN Influencer Awards 2017 er klare. Nå trenger vi din hjelp til å stemme dine favoritter videre til den store finalen!

På bakgrunn av tusenvis av nominasjoner fra publikum har juryen funnet frem til semifinalistene. Nå er det opp til deg å stemme dine favoritt-influencere videre til finalen. Det er de fem influencere med flest stemmer i hver kategori som går til finalen før juryen igjen skal finne frem til vinnerne som offentliggjøres på prisutdelingen på nyåret. Merk at kategorien Folkets favoritt er leserbestemt hele veien. Det vil si at når finalistene er klare på nyåret er det leserene som via avstemning avgjør hvem som vinner. Du kan lese mer om hvem som sitter i årets jury og hvordan juryen arbeider her.

Du kan stemme én gang per kategori hver tolvte time til og med 15.januar 2018.

Avstemningen er stengt.