Ikke før har Erdem x H&M-kolleksjonen blitt revet ut av butikkhyllene lanserer klesgiganten enda et samarbeid. Denne gangen med G-Eazy som har jobbet kreativt med H&M for å utvikle plagg for den nye sesongen som speiler hans personlige stil.

Resultatet er en eksklusiv herrekolleksjon bestående av det som skal være essensielle plagg for vårsesongen. Nyheten kommer samtidig som G-Eazy slipper sitt nyeste album The Beautiful & Damned, men kolleksjonen slippes ikke før 1.mars neste år.

– Min stil er min signatur. Den er en del av min kreativitet og hvordan jeg uttrykker meg som artist. Jeg er så stolt av G-Eazy x H&M-kolleksjonen, og gleder meg til å dele den med mine fans, sier G-Eazy.

– G-Eazy en en utrolig kul type og han viser hvor herremoten befinner seg akkurat nå. Det har vært en fornøyelse å jobbe med ham om denne kolleksjonen, og vi elsker hans unike syn på streetwear og forkjærlighet for ruter og sterke farger. Vi ser frem imot å avsløre mer om kolleksjonen til alle G-Eazy og H&M-fans, sier Andreas Löwenstam, designsjef for H&M herre.