Lyst til å reise til varmere strøk? Dra på en reise som er noe mer enn bare en reise? Finne de skjulte perlene, bli kjent med mennesker fra hele verden og få minner for livet?

Alle som stemmer i VIXEN Influencer Awards 2017 kan vinne en reise til Miami med EF Språkkurs. Stem dine favoritter videre til den store finalen her eller du kan også gå direkte til konkurransen her.

Kjenn sanddynene mellom tærne og den varme Miami-solen på kroppen mens du slapper av med et magasin på stranden, og bad i det krystallklare havet med byens skyline i bakgrunnen. EF Språkkurs kårer i samarbeid med VIXEN en heldig vinner som stikker av med drømmereisen til EF Språkkurs sitt campus i Miami. Campuset ligger i strandkanten ved verdenskjente South Beach, og det eneste som skiller deg fra stranden og skolen er et basseng og solsenger. Er dette verdens beste måte å lære språk på og bygge CV med god erfaring?

Toppblogger Andrea Badendyck reiste til Miami med EF Språkkurs tidligere i år. Her er hennes fem beste Miami-tips.

1. Du bor bokstavelig talt på stranden. Stå opp og gå utenfor døren, så har du blått hav og kritthvite strender så langt øyet kan se. Husk badetøy, og ikke minst kameraet ditt!

2. Når du drar til Miami har du mulighet til å oppleve både Key West og Bahamas. Selv dro jeg til Bahamas.

3. Hvis du er glad i shopping er Miami absolutt byen for deg! Du har store shoppingsentere, og ikke minst små, lokale butikker på hvert hjørne hvor du finner unike plagg.

4. Har du lyst til å oppleve en eksotisk destinasjon, men er litt redd for å reise alene? Da er EF Språkkurs det perfekte valget for deg. Det skjer mange sosiale aktiviteter hver dag, og det er superlett å bli kjent med andre.

5. Du finner noen fantastiske restauranter og kaféer i Miami, så husk å gjøre litt research før du drar hit. I tillegg ble jeg helt forelsket i alle de kule grafittiveggene, så her kan du ta mange fine bilder!

Hovedbilde og øverste foto: EF, alle andre foto: Andrea Badendyck. 

EF har over 50 års erfaring og er verdens største utdanningsorganisasjon. 

Du kan velge mellom reisemål som Seoul, Miami, Cape Town, Costa Rica, Honolulu, Tokyo, London, Paris, Sydney, New York, Barcelona og hele 40 destinasjoner til.

Her får du muligheten til å bo i sentrum av verdens vakreste byer, samtidig som du blir kjent med mennesker fra hele verden og styrker dine språkkunnskaper. Med oppstart hver mandag hele året og reiser fra 2 uker og oppover, er det ikke vanskelig å booke sitt neste eventyr med EF Språkkurs. Les mer om EF her.