Samarbeidene fortsetter! For en knapp måned siden skrev vi om By Malene Birger som lanserer en capsule-kolleksjon i samarbeid med danske Pernille Teisbæk, en av verdens fremste influencere. Nå er kolleksjonen her.

LES OGSÅ: Trend: Nå sverger stjernene til superlangt hår

– Jeg har videreutviklet noen av mine favorittstyles fra By Malene Birgers klassiske silhuetter med fokus på en mer minimalistisk og tidløs følelse og en leken tvist av kontraster mellom det feminine og det maskuline, sier Teisbæk om kolleksjonen.

– For eksempel har jeg stylet den bredskuldrede herreinspirerte dressen med en feminin underkjole, en oversized skjorte med et blyantskjørt i silke, forteller hun.

Kolleksjonen består av ti deler som sammen skal utgjøre den perfekte garderoben for den nye sesongen fra yttertøy til afer-dark.

– En maskulin dress er et slående alternativ til festkjolen. Og ved å legge til en vakker blonde-bh under, høye hæler og statement-øreringer får du en veldig sexy kveldslook, tipser Teisbæk

– Eller den vakre silke-chemisen med et matchende skjørt i en soft kremtone som går perfekt til røde lepper, negler og høye hæler for en vårkveld. 

Kolleksjonen er tilgjengelig eksklusivt på Net-a-Porter.

Alle foto: Net-a-Porter.