Vi blir aldri lei samarbeidskolleksjoner. Tidligere i vinter slo det norske motemerket byMagMaLou og den norske skokjeden Sapatos hodene sammen og lanserte det som er merkets første skokolleksjon. 

Den har ikke overraskende gått som varmt hvetebrød, og influencere som Celine Aagaard er blant dem som sverger til kolleksjonen. Heldigvis har vi slått kloa i noen av våre favoritter fra kolleksjonen som nå kan bli dine!

Vi trekker én heldig vinner som får to par sko fra kolleksjonen – ett til seg selv og ett til en venninne.

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like denne posten på Facebook og legge igjen en kommentar der du skriver hvilke to par sko i hvilke størrelser du ønsker deg. Bli med i konkurransen her

Sapatos by MagMaLou-kolleksjonen består av fire ulike modeller i to fargevalg, og er i tråd med byMagMaLous dress up dress down-filosofi. Det var etter SS17-visningen til det norske motemerket der Sapatos var skoleverandør at de to aktørene så smått begynte å leke med tanken om å lage en skokolleksjon sammen.

– Vi synes det er kjempespennende å få muligheten til å designe sko med en så proff og erfaren produsent som Sapatos, sier Andrea Johannesen og Marthe Kveli Valeberg som sammen står bak det norske motemerket. 

– Vi hadde forsiktig lekt med tanken, men det var først etter at vi fikk Sapatos med på laget at drømmen kunne bli realisert, forteller de. 

– Vi gleder oss over å samarbeide med en annen norsk gründerbedrift, og er ikke minst stolte over de lekre modellene designersamarbeid har resultert i, sier produktsjef i Sapatos, Monika Drangsland om samarbeidet.

– Vi liker at byMagMaLou designer klær for norske vkinner med en liten ekstra touch, og det vil også denne samarbeidskolleksjonen bære preg av, sier hun.

Se hele kolleksjonen her.

Her er våre favoritter fra kolleksjonen: