Finalistene i VIXEN Influencer Awards 2017 er klare. Nærmere 700,000 stemmer fra publikum har kommet inn, over 90,000 av dem på Folkets favoritt. Nå er det opp til deg å stemme din favoritt helt til topps.

Til forskjell fra de andre kategoriene er det kun publikum som bestemmer hvem som stikker av med seieren i Folkets favoritt – derav navnet. Men juryen går gjennom finalistene for å sikre vinnere som holder seg innenfor lovverket når det kommet både til åndsverksloven, alkoholloven og markedsføringsloven. Influencerne som gjennomgående har manglende merking av annonser eller kommersielle samarbeid og/eller som bryter åndsverksloven eller alkoholloven vil bli diskvalifisert. Du kan lese mer om juryen og hvordan de jobber her.

Du kan se finalistene i alle kategorier her. Vinnerne presenteres under prisutdelingen 4.februar på Grand Hotel i Oslo.

Stem din favoritt helt til topps i Folkets favoritt. Du kan stemme én gang hver tolvte time frem til midnatt torsdag 1.februar.

This poll is closed! Poll activity:
Start date 25-01-2018 10:00:00
End date 01-02-2018 23:59:59
Poll Results:
Folkets favoritt