KMS blir inspirert av stilarter fra urbane motedistrikter rundt omkring i verden- alt fra catwalken til mannen i gata. Denne globale stilen påvirker produktene deres. Uansett stil, tilbyr KMS produkter for å hjelpe deg å skape hvilken som helst look, fra start til finish.

Nå har du muligheten til å vinne en flott produktpakke fra KMS med følgende hårprodukter: MOISTREPAIR Shampoo, MOISTREPAIR Conditioner, MOISTREPAIR Anti-Breakage Spray og THERMASHAPE Quick Blow Dry. Alt du trenger å gjøre er å svare på ett spørsmål.

THERMASHAPE er en serie som er utviklet for styling med varmeverktøy. Det unike med serien er at i tillegg til å pleie og beskytte håret under varmestyling, inneholder produktene en omformingsteknologi som gir økt formbarhet og hold. Teknologien reaktiveres ved varme slik at det ikke er nødvendig å påføre mer produkt dersom du vil re-style håret.

For å delta i konkurransen, trykk HER.