Det er ingen hemmelighet at et bilde sier mer enn tusen ord. Men i en hverdag preget av sosiale medier tar det ikke lang tid før et bilde erstattes av et annet og er glemt. Hvorfor ikke gjenoppdage sjarmen med å fremkalle favorittbildene og å enten ha de i et album eller henge de opp på veggen. Her er tre tips til hva du kan gjøre med Instagram-bildene dine. 

Insta-vennlig fotobok

Forevige de fineste bildene dine fra Instagram i en fotobok. Fotoknudsen gir deg uendelige valgmuligheter i forhold til design. Velg blant annet fotostørrelser, omslag og størrelse på fotoboken. Og hva med glanset papir for et ekstra luksuriøst preg? Fotoboken kan lages via mobilen med fotoknudsens egen app. Du designer den raskt og enkelt, de trykker den og sender deg et ordentlig fint fotoalbum som både er personlig og ser profesjonelt ut. Gi den i gave til deg selv eller til en du er glad i.

Retroeffekt

Er du fan av den hvite, velkjente rammen som kom ut av Polaroid-kameraet før sosiale medier tok over? Samle favorittbildene dine og de beste minnene du har og fremkall de hos fotoknudsen med polaroidlooken for en stilig retroeffekt. Lim dem inn i et album, gi et bilde til en venn, eller heng dem med klyper i et tau på veggen. Vipps, så har du fått en unik vri på hjemmet ditt!

På veggen

Synes du at bilder hengende i klyper var en god idé, vil du elske alle de andre gøyale tingene du kan gjøre med bildene dine i hjemmet. Hos fotoknudsen kan du få printet ut bildene du velger på eksempelvis aluminiumsplate og skumplate. De har begge en matt overflate som er veldig populært- perfekt til å henge på veggen. Bildene kan enten henge alene eller du kan lage en collage av favorittbildene dine fra Instagram. Her er det et hav av muligheter.