Sesongens fashion weeks er godt i gang, og Oslo Runway er allerede over etter nesten tre fulle dager med visninger.

Guerlain stod for make-up som offisiell make-up-partner under Oslo Runway med make-up-artist Tomas Erdis i spissen. Nå kan du vinne to av make-up-looksene skapt under den nye, norske moteuka – nemlig fra Veronica B.Vallenes-presentasjonen og Maud- og Fram-visningen som avsluttet sesongens Oslo Runway.

– For Veronica B. Vallenes sin presentasjon ville vi gå for en feminin look med fokus på hud og lepper. Vi brukte varme toner i ansiktet med solpudder for å skulpturere og gi glød. Deretter gikk vi over med en oransje leppestift på hele leppen med myke overganger og en rød leppestift i midten for en mer fyldig look, forteller Erdis.

– På Maud ønsket vi en sterk og feminin kvinne som liker å synes. Vi brukte en oransje leppestift på øyelokket som vi blendet ut, frisk hud med fokus på glød og litt rosa rouge på eplekinnene. På leppene la vi en shiny leppepomade med oransje i toppen, blandet ut for å gi en varmere tone.