La det amerikanske hudpleiemerket Murad være din redning også mot vintertørr hud. 

Om vinteren blir huden gjerne både gusten og grå. Kulde, oppvarmet inneluft og vann er bare noen av faktorene som tørker ut huden og etterlater den tørr og livløs. Heldigvis finnes det råd. Hemmeligheten bak vakker vinterhud er nemlig riktig hudpleie og gode produkter.

Dr. Howard Murad er mannen som står Murad, som han grunnla i 1989. Han er også utdannet farmasøyt, forfatter, maler og dermatolog, og har hele 20 dermatologiske patenter på CVen. Det er fortsatt han som i dag står bak hudpleiemerket som han startet for 25 år siden. Målet er fortsatt det samme, nemlig å gjøre sunn, frisk og vakker hud oppnåelig for alle. Utgangspunktet for merket er den enkle sannheten; å leve yngre er et valg man gjør hver dag. Det handler både om hvordan man føler seg, hvordan man ser ut og hvordan man lever – med andre ord indre og ytre skjønnhet henger sammen.

Alle produktene signert hudpleiemerket er høyteknologiske og er basert på “The Murad Recipe”. Utover sunn kost, mosjon og mindre stress, er dette et hudpleieprogram som hjelper huden med å binde vann i cellene. Alle produktene inneholder fuktgivende og anti-inflammatoriske ingredienser og antioksidanter. Usikker på hva du trenger? Nederst på merkets nettside kan du svare på en kjapp test for å finne produkter skreddersydd til deg og dine behov.

Merket har flere aktive salongbehandlinger og lanserer en helt ny power-peel kun for Murad-salonger i mars, med tilhørende tre nye serumer. Denne våren lanseres også flere spennende produkter, som eksempelvis Vitamine Oil. Vi har valgt ut noen av våre favoritter.

Murad Rapid Relief Spot Treatment

Blir huden din lett rød? Denne Rapid Relief Spot Treatment trekker inn i porene og forminsker urenheter og rødhet innen fire timer. Den både eksfolierer og renser porene, samtidig som den rengjør for en balansert og nydelig hud.

Murad Hydro-Glow Aqua Peel

De fleste ønsker å se glødende og opplagt ut, og med dette 2-stegs systemet booster du fuktigheten i huden med hele 400%. Peelen revitaliserer gusten, dehydrert hud og gir en mykere og klarere hud med fresh glød.

Murad Retinol Youth Renewal Night Cream

Denne luksuriøse nattkremen lar huden fornye seg mens du sover. Kremen smelter inn i huden og mykgjør, samt minimerer fine linjer og rynker. Resultatet er et glødende og friskt utseende.

Murad Retinol Youth Renewal Eye Serum

Når huden er vintertørr, kommer gjerne fine linjer, rynker og såkalte kråkeføtter rundt øynene lettere til syne. Med dette serumet minimerer du disse, samtidig som du gjør huden fastere og reduserer mørke ringer. Etter bare én uke ser huden yngre og mer glødende ut.