For knappe fire måneder siden ble det klart at Tone Damli blir ny ambassadør og ansikt utad for Vero Moda. Nå fortsetter samarbeidet.

Artisten er ansikt utad for den nye vårkolleksjonen, og har valgt ut sine favoritter fra sesongens kolleksjon. De består blant annet av kjoler og sett med print, sterke farger og moderne snitt. 

– Denne kolleksjonen er proppfull av nydelige plagg, både det romantiske og det stramme. Eg har mange favorittar, men om eg skal trekke fram noken er det gule settet med skjørt og bluse ein vinnar. Dette kan brukast på sommarparty og bryllup, men ein kan óg bryte det opp- bruke blusen og skjørtet for seg sjølv. Eg ville styla skjørtet med ei enkel kvit t-skjorte og blusen med ein kul jeans. Eg er óg ekstremt begeistra for den blomstrete pysjen – så fresht og fint. Den prikkete skjorta er óg heilt rå, den gledar eg meg slik til kjem i butikk, sier Damli, som forteller følgende om samarbeidet og bildene tatt av Truls Qvale. 

– Eg syns samarbeidet med Vero Moda har vore skikkelig morro så langt. Aller gøyast er fotoshootane vi har hatt. Den kommande kolleksjonen er virkelig my cup of tea.

Det skal fortsatt være The Spirit of the Vero Moda Girl som er utangspunktet for samarbeidet. Det handler om å få kvinner til å føle seg flotte og selvsikre, uansett anledning og humør.

– Ein skal kle seg i det ein føler seg vel i, sier Damli, som selv har følgende go-to-antrekk denne sesongen:

– Ein fresh bluse eller skjorte. Dette er et plagg ein kan bruke til så mykje, style både opp og ned, til bukser, skjørt eller shorts. Eg går også ofte for ein fin, florlett sommarkjole. Eg kan like gjerne gå i kjole ein mandag som lørdag. Eg kler meg etter dagsform.