Til vanlig er hun skuespillerinne og musiker. Nå er amerikanske Juliette Lewis nytt ansikt utad for Acne Studios sin kampanje for våren/sommeren 2018.

LES OGSÅ: Gucci med kampanjefilm for pre-fall 2018

Ettersom det svenske motehusets kolleksjon for SS18 handler om sterke kvinner, hva er vel mer naturlig enn å bruke Lewis som modell? Den rocka 44-åringen er Oscar-nominert skuespiller og musiker, og med 90-tallsfilmer som “Natural born killers” og “What´s eating Gilbert Grape?”på CVen er det ingen tvil om at hun er midt i blinken for kampanjen.

– For SS18 tenkte jeg på sterke kvinner fra 90-tallets filmer. Da Juliette Lewis kom til settet og så kolleksjonen, startet hun å tolke plaggene ved å skape en karakter. Under shooten speilet Talia Juliette henne, og skapte samtidig en utrolig og direkte energi, sier kreativ direktør Jonny Johansson i en pressemelding. 

Kampanjebildene er et samarbeid mellom Lewis og fotograf Talia Chetrit og stylist Vanessa Reid. Fortsatt usikker på hvor du har sett Lewis tidligere? Hun spilte datteren i den kjente og kjære filmklassikeren “Hjelp, det er juleferie”.

Alle foto: med tillatelse fra Acne Studios.