Tidligere i år slapp By Malene Birger sin samarbeidskolleksjon med toppinfluencer Pernille Teisbæk på Net-a-porter. Nå kommer en ny danske på banen når Stine Goya nå lanserer sitt samarbeid med luksusnettbutikken.

Samarbeidet lanseres sammen med tiårs-jubileumskolleksjonen til den danske designeren. I tillegg til en rekke showpieces vil nettbutikken føre et utvalg av SS18-kolleksjonen som ble under Copenhagen Fashion Week i august i fjor.

– Det er fantastisk å se jubileumskolleksjonen på Net-a-porter. Det er virkelig en milepæl for oss og jeg er veldig spent. Å teame opp med Net-a-porter er et viktig steg for merket, og det matcher vår strategiske plan som er at selskapet skal vokse internasjonalt, sier Goya selv om samarbeidet.

Stine Goya har dessuten designet et unikt blomsterprint samme med Net-a-porter. Printet har fått navnet Honeysuckle, og er håndtegnet med vannfarger på en silkekjole.

– Designt vårt bygger i stor grad på kunstneriske print, og å teame opp med Net-a-porter for et spesielt print laget nettopp for dem føltes veldig naturlig for meg.