New York Fashion Week er over for denne gang, og vi har trålet Instagram etter høydepunktene. Her er fem visninger, et celebrity-comeback, en streetstyle-trend og en designer-avskjed vi sent vil glemme. 

Hovedbilde: Brandon Maxwell Instagram 

LES OGSÅ: 6 favoritter fra Copenhagen Fashion Week

Michael Kors

Michael Kors viste en kolleksjon som mikset feminine silhuetter som 50-tallsskjørtet med volum og markert midje, med chunky strikkegensere og løse jeans. Designeren viste leopardprint, striper og blomster om hverandre. Vi spår at leopardmønsteret blir stort denne høsten også.

Alexander Wang

Modellene til Alexander Wang var som tatt ut fra “The Matrix” med powerdressing, sort, lakk, lær og smale solbriller som nøkkelord. Det er ingen tvil om at designeren har truffet 90-tallstrenden som vi har sett på blant annet Gigi Hadid og Zayn Malik i det siste spot-on.

Bottega Veneta

Med dype farger og luksuriøse stoffer viste italienske Bottega Veneta på den amerikanske børsen i New York City, istedenfor under moteuken i Milano, hvor motehuset vanligvis viser kolleksjonene sine. Fløyel, mohairull og silke var noen av nøkkelmaterialene for den neste sesongen.

Marc Jacobs

Marc Jacobs avsluttet ballet med en kolleksjon som henter 80-tallet tilbake med sterke farger som fuksia og smaragdgrønt, brede skuldre,  oversized fasonger og store hatter. Bransjen hyller designeren for den kanskje beste visningen han har gjort.

Christian Siriano

Christian Siriano viste en herlig miks av modeller under årets New York Fashion Week, og feiret 10 år i motebransjen med curvy damer på catwalken. Han var imidlertid ikke alene om det. Flere up-and-coming merker brukte nemlig også formfulle modeller.

Blake Lively gjør comeback

I en knallrød skinnkåpe signert Michael Kors gjorde skuespillerinne Blake Lively comeback etter graviditeten. Need we say more?

Sukkerspinnfarget streetstyle

Svenske Babba C. Rivera ble nylig kåret til en av Forbes 30 under 30, driver sitt eget markedsføringsbyrå og blir sett på som et stilikon. Under moteuken i New York ble hun spottet i høstens store trend, nemlig pasteller. Vi vil definitivt se mer av denne it-jenta!

Carolina Herreras siste visning

Etter mer enn 35 år i bransjen har motedesigner Carolina Herrera valgt å gi seg, og kolleksjonen hun viste under denne moteuken blir dermed hennes siste. Hun valgte å bruke den ikoniske hvite skjorten en siste gang, kombinert med fargeglade maxiskjørt. Neste sesongs kolleksjon blir signert designer Wes Gordon.