Denne sommeren vil norske Maud at du skal kle deg som it-girl Chloë Sevigny. 

LES OGSÅ: Juliette Lewis i kampanje for Acne Studios

Det er ikke nytt for motemerket Maud å se til sterke, kule damer for inspirasjon. I fjor debuterte merket med en kolleksjon inspirert av Dronning Maud, og for noen uker siden avsluttet merket sesongens Oslo Runway med en høstkolleksjon inspirert av Twiggy, supermodellen som nærmest kan regnes som selve symbolet på 1960-tallet.

Nå har Maud sett seg ut modell, skuespiller, designer og it-girl Chloë Sevigny som inspirasjonskilde. Amerikaneren har lenge vært å anse som et stilikon med sin særegne stil og attitude.

– Kolleksjonen gjenspeiler en som lever og ånder for sene sommerkvelder og spontane turer til Ibiza. En vimsete livsnyter som lever i nuet og danser til morgengry. Maud akter ikke å gå glipp av noe som er moro denne sommeren. Hun elsker å vandre gjennom botaniske hager, og drømmer seg bort til neste eventyr. Hun er spontan og kledd for enhver anledning. Hun vet aldri hva som venter henne rundt neste hjørne- hun lever her og nå, står det i en pressemelding.

Foto: Lasse Fløde.