Rodebjer er kjent for sin skandinaviske stil inspirert av blant annet kunst, kultur og feminisme. Nå lanserer det svenske motemerket en kolleksjon med også bærekraft i fokus. Se kampanjebildene her.

LES OGSÅ: Her er hele H&M Studio SS18-kolleksjonen

Kolleksjonen består av en vegansk ankelsko med blokkhæl dekket med akrylisk marmor, en slip-in sko og en ballerinasko med espadrillos-preg. Fargene strekker seg fra duse pasteller til nøytrale farger som sort og beige.

– Jeg ønsket å lage en kolleksjon som kunne passe til en kvinnes ulike behov, med bærekraftighet og styles som var enkle å bruke, og som kan bli brukt fra morgen til kveld, fra jobb til fest. Denne kolleksjonen gir et komplett utvalg for enhver kvinne, uansett behov og kontekst, sier Carin Rodebjer, grunnlegger og kreativ direktør i en pressemelding.

Kampanjen som har et snev av humor og surrealisme over seg, er skutt i historiske Wenner-Gren Center i Stockholm. Skyskraperen ble bygd i 1962, og regnes som et viktig landemerke.

Kolleksjonen er tilgjengelig i nettbutikk og i utvalgte butikker.