Verdens første Sayso-salong har åpnet på Storo Storsenter – en ny og annerledes frisørsalong som er young & fun med frisører som går til kamp mot bad hairdays. 

Nå kan du vinne gavekort på en valgfri behandling til deg og en venn på nye Sayso. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å sende oss en mail på [email protected] Merk emnefeltet Sayso.

– Konseptet er inspirert av millennials-generasjonen som er opptatt av innovasjon, kvalitet, tilgjengelighet og det å tørre å være seg selv. Interiøret er inspirert av kreativiteten vi ser i Berlin, London og Tokyo, og vi ønsket å skape en ny type frisørsalong som er kreativ og annerledes som kunden ikke har sett før, forteller Christinah Nicolaisen, konserndirektør i Raise gruppen.

Sayso er det nye navnet til HairShop Frisør, og de eksisterende 31 salongene skal omprofileres og oppgraderes fortløpende. I løpet av de tre neste årene vil Sayso etablere mange nye avdelinger i Norge og også starte utrullingen i Sverige.