Moteukene flyr avsted, og vi har nok en gang trålet Instagram etter de beste øyeblikkene fra London Fashion Week. 

Hovedbilde: Erdem, fra Vogue Japan Instagram. 

LES OGSÅ: 8 magiske høydepunkter fra New York Fashion Week

En prins på catwalken

Ivrige tilhengere av den europeiske kongefamilien løftet nok et øyenbryn eller to da Danmarks Prins Nikolai debuterte på catwalken for selveste Burberry. Vi er spente på hva som blir det neste for 18-åringen.

 En dronning blant publikum

Dronning Elisabeth av Storbritannia overrasket mange da hun deltok på Richard Quinns motevisning, hvor hun tildelte designeren prisen Queen Elisabeth II Award for British Design. Under visningen satt hun på første rad med motebransjens ukronede dronning- sjefsredaktør i amerikanske Vogue, Anna Wintour.

Nok en designeravskjed

Burberry viste sin siste kolleksjon signert sjefsdesigner Christopher Bailey, som har designet for det britiske motehuset i hele 17 år. Under visningen hadde han modeller som Cara Delevigne og Adwoa Aboah (i tillegg til danskenes prins) med seg på laget. Ettersom Burberry er en økonomisk støtte for LGBTQ-organisasjoner, viste motehuset sin støtte til mangfold ved å ta i bruk regnbuen og Pride-flagget.

Christopher Kane med vågale illustrasjoner

Christopher Kane hadde sett til Christopher F. Foss sine erotiske illustrasjoner fra 1972 for inspirasjon. Med ord og tegninger fra blockbuster-manualen The Joy of Sex på plaggene, kunne kolleksjonen tolkes som en kommentar til #MeeToo-bølgen.

Kjoledrømmer hos Erdem

Erdem Moralioglu hadde latt seg inspirere av Adele Astaire, lillesøsteren til den amerikanske skuespilleren og showmannen Fred Astaire. Hun var en ekte showgirl på Broadway på 1920- og 30-tallet, som forlot glitter og glamour til fordel for et liv sammen med sin ektemann (en lord) i et slott i Irland.