Second Female har sett til den parisiske rivieraen for sin høysommer 2018-kolleksjon.

LES OGSÅ: Se Maud sin SS18-lookbook

Med inspirasjon fra Deauville, den franske badebyen like utenfor Paris, har motemerket skapt en chic kolleksjon. Den franske fiffen har helt siden slutten av 1800-tallet dratt til Deauville for avslapning og moro, og byen blir ofte referert til som den parisiske rivieraen. Den har holdt glamouren sin intakt helt siden starten, med både et av Europas vakreste kasinoer, en såkalt boardwalk (eller molo om du vil), veddeløpsbaner og luksuriøse hoteller. Coco Chanel åpnet til og med sin første Chanel-butikk her i 1913.

Da rikmannsfamilier startet å legge feriene sine til byen i 1860-årene, begynte kvinnene å gå med bukser med høyt liv og vide ben. Mens de ruslet langs strendene i Deauville var en avslappet, feminin og frigjort silhuett dermed født.

– Strendene i Deauville er fulle av parasoller i en palett av friske og sterke farger, som understreker de spontane og modige feminine kreftene, står det i en pressemelding. 

Se for deg late sommerkvelder og gardiner som blafrer, med en sval sommervind som blåser inn, eller døsige stunder i skyggen av en parasoll, eller en frodig hage med en bryllupskake og dans natten lang. Second Female har nå designet en strandpysj som skal kunne brukes til alt dette.

Sjekk ut lookbooken under.