Eyeliner er en evig klassiker – hos Dior RTW høst/vinter 18 visning hadde den fått en fargesterk makeover.

PHOTO: VINCENT LAPPARTIENT FOR CHRISTIAN DIOR PARFUMS

Trenger du inspirasjon til ny sminkenstil?

Moteuke i Paris er over for denne gang og det bugnet med inspirasjon for både våren og vinteren 2018/19. Hos Dior hadde Peter Philips kreative makeup artist fokus på perfekt hud og fargesterk eyeliner. Resultatet var modeller som entret catwalken med lilla, rosa og gul øyesminke bak store 60-tallsinspirerte solbriller, og klær som refererte til ungdomsopprøret i Paris i 1969 – det såkalte “Youthquake”.  Med andre ord mange “statements”.

Vi lar oss gladelig inspirere av alt og spesielt sminkelooken, bare husk å legge nok og bær den med selvtillit.

Solbrilletrend

Stikkord for Peter Philips grafiske og fargesterke eyeliner-look var sofistikert og vågal. En stil han hadde kreert med tanke på solbrillene som ble brukt gjennom hele RTW-kolleksjonen.

– Jeg ville lage en look med farger og som lekte med tonene i solbrillene som ble vist, sier makeup artisten i en pressemelding fra Dior.

Resultatet ble en eyeliner som blendet perfekt inn med fargene på glassene i solbrillene og skapte en slags kamuflasjeeffekt. Helt klart en trend å prøve for den som er glad i fargede glass på solbrillene sine og oppmerksomhet – tenk nåtidens it-jenter Bella, Gigi og Dua Lipa.

LES OGSÅ: Visste du dette om Hermés-tørkleet?

Se backstagebildene fra Dior-visningen her:

AUTUMN-WINTER 2018-2019 READY-TO-WEAR DIOR SHOW BACKSTAGE DIOR MAKE-UP CREATED AND STYLED BY PETER PHILIPS

PHOTOGRAPHY: VINCENT LAPPARTIENT FOR CHRISTIAN DIOR PARFUMS