Selvfølgelig er det catwalken som er i fokus under moteukene. Men det er uten tvil backstage de fineste øyeblikkene skjer, og de kuleste bildene blir knipset. Sjekk ut backstage-bildene fra visningen til franske Isabel Marant under Paris Fashion Week. 

Alle foto: med tillatelse fra Isabel Marant. 

LES OGSÅ: 6 høydepunkter fra Paris Fashion Week

Isabel Marant er for de fleste synonymt med avslappet parisisk mote og fransk chic kulhet. Motehuset kombinerer det bohemske med det rocka, og kolleksjonen for høsten/vinteren 2018 var intet unntak. Denne gangen hadde moteskaperen sett til den amerikanske vesten for inspirasjon, og viste blant annet chunky strikk, frynser, ponchoer, røffe skinnjakker og brente toner.

Luksusmerket åpner stadig nye dører verden over, og for ett år siden flyttet de inn i mote-nabolaget i Oslo for å spre fransk chic-ness til norske motebevisste damer, nærmere bestemt i Prinsens gate 22. Her har man mulighet til å skaffe seg plagg fra merket, Ètoile, vesker, sko og annet tilbehør.