Drømmer du om en hårkur som gjør håret enkelt å style, varer over flere vask og som passer til akkurat din hårtype? Møt KMS nye Style Primers.

Hvem har vel ikke blitt frustrert over håret sitt? Mange sliter med å få til frisyren hjemme og bruker lang tid på å bekjempe sin naturlige hårstruktur, enten den er tynn, uregjerlig eller tørr og skadet. Nå kan du få en profesjonell kurbehandling som både styrker håret, gjør det mer medgjørlig og forenkler din daglige stylingrutine. I tillegg kan du ta med deg oppfølgingsprodukter hjem etterpå, for å forlenge effekten til neste salongbesøk. Slik virker hårkuren.

Salongbehandling

Dette er en rask kurbehandling som i tre enkle steg gir håret ditt akkurat hva det trenger, og som i tillegg primer håret ditt slik at det blir enklere å style. Du kan velge mellom tre ulike kurer; Moist Repair, Tame Frizz og Add Volume. Som navnene tilsier tilbakefører de fuktighet og glans, skaper volum og fylde- eller tar kontrollen på brus og mykgjør uregjerlig hår.

Steg 1

Frisøren vasker håret med en KMS sjampo som passer din hårtype. Merket har et bredt sortiment med ulike sjampoer, så her er det umulig å ikke finne en som matcher ditt hår perfekt!

Steg 2

Skjønnhet kommer som kjent innenfra. Frisøren vår brukte KMS Core Reset Spray i hele håret. Den trenger dypt inn i hårets skjellag og reparerer håret fra innsiden og ut, samtidig som den jevner strukturen og forbereder håret på Style Primeren.

Steg 3

KMS Style Primer er siste steg i salongbehandlingen. Vil du ha volum og glans? Ikke noe problem, frisøren din vet hvordan Style Primerene best kan kombineres. Vi ønsket naturligvis mer volum og valgte Add volume-kuren. Frisøren lot kuren sitte i rundt fem minutter. Vi likte at den ikke duftet intenst av hverken banan eller mango- noe mange hårkurer har en tendens til å gjøre. Etterpå føltes håret silkemykt og lett med bra volum, og det ble veldig lett å style det slik vi ønsket.

Hjemmebehandling 

Etter at du har fått din ønskede kurbehandling i salongen og fått stylet håret etter alle kunstens regler, kan du ta med deg hjem den Style Primeren du har mest behov for. På den måten kan du opprettholde og vedlikeholde salongbehandlingen du tok. Etter fem vask bruker du kuren på vanlig måte, nemlig ved å tilføre den i håndkletørt hår og la den virke i fem minutter, for deretter å skylle ut. Vi synes at denne skreddersydde hårkurbehandlingen fungerte veldig bra! Den holder hva den lover, og ga oss silkemykt hår- perfekt for en vår og sommer uten statisk og vintertørt hår og luesveis.