Under Oslo Runway fikk vi en sneak peak på Hasla sin nye smykkekolleksjon Pebble som ble vist under Veronica B. Vallenes-presentasjonen. Nå kan du vinne et smykke fra kolleksjonen.

Den nye kolleksjonen har fått navnet Pebble, og er inspirert av rullestein både langs sjøen og i innlandet med sine myke, avrundede former skapt av vannets bevegelser.

– Pebble ble til som en forlengelse av serien Grus. Jeg elsker steiner, og vil gjerne tolke dem inn i edelt metall og gi dem et eksklusivt uttrykk. Jeg blir ikke ferdig med å samle stein, og Pebble er inspirert av fjæresteiner som er polert av vann gjennom flere hundre år. Jeg ønsket et høyglanspolert uttrykk denne gangen. Jeg ville la metallet stå alene uten en taktil overflate. Metallet er hamret slik at det har fått den myke formen til fjæresteinene, sier Anna Hasla, designer for Hasla om kolleksjonen.

Nå kan du vinne ett av smykkene under. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å sende en e-post til post@vixen.no. Merk emnefeltet med “Hasla”, og oppgi om du ønsker deg halskjedet eller ørepynten.