Når privatfly, hotellutsikter, luksuriøse badeferier og kontorslabberas med modeller er disse firbeinte krabatenes hverdag, får uttrykket “et hundeliv” plutselig en helt ny mening. 

LES OGSÅ: Hvem er egentlig Jeanne Damas? 

Neville Jacobs

Det er ikke vanskelig å gjette hvem som er matfar til Neville på etternavnet å dømme. Hunden til Marc Jacobs har over 200.000 følgere på Instagram, og er litt av en Bull Terrier. Ikke bare har han sin egen bok, biografien Neville Jacobs: I´m Marc´s Dog, men han drar på ferie til St.Barts og får kos fra stjerneregissør Sofia Coppola og tidligere supermodell Christy Turlington som hverdagskost. Han henger rundt med bestevennen sin Choo Choo Charlie- en fransk bulldogg, deler taxi med Kendall Jenner, kler seg i Supreme og North Face, og henger med Kaia Gerber, Hailey Baldwin og Taylor Hill.

Choupette Lagerfeld

Ingen over, ingen ved siden. Choupette er Karl Lagerfelds seks år gamle Birman-katt, og er muligens den eneste som får kos og klem av den legendariske moteskaperen. Kritthvit i pelsen, velstelt til tusen og bedårende å se på. Hverdagene til Choupette består av å tusle rundt i privatfly, bli knipset bilder av selveste Suzy Menkes og være med monsieur Lagerfeld på jobb verden over.  Dette er en real motekatt som har vært med på fotoshoot med V Magazine med modell Laetitia Casta, og i Vogue med Kendall Jenner. Selvfølgelig har Choupette fått sin egen bok også, Choupette: The private life of a high-flying fashion cat.

Audrey Versace

Jack Russell Terrieren til Donatella Versace lever ganske så greit, kan man påstå. Hun trener pilates med matmor, chiller i badebassenget og er med på turer med privatflyet. Av og til hjelper hun til på jobben, men mest leker hun mellom klesstativene. Med over 25.000 følgere på Instagram, er Audrey en ekte influencer-motehund med mye bling-bling fra Versace rundt halsen.