Fire årstider og et variert klima er fint, men kan gå hardt utover ansiktet dessverre. Iskald luft og vær ute kombinert med varm og tørr luft inne er aldri en god kombo. Tørr hud som mangler glød og fuktighet kan gi grobunn for uren og trøtt hud. Vi har samlet et knippe gode produkter innen hudpleie som hjelper deg å bli kvitt vintertørr hud. 

LES OGSÅ: Hun er Lancôme sin nye muse

Dette kan du gjøre på dagtid

Aesop In Two Minds Facial Cleanser

Dette er en del av en trio med produkter som skal pleie ubalansert blandingshud. Det gelebaserte produktet renser uten å  hverken irritere huden eller fjerne naturlige oljer. Den fjerner overflødig talg i T-sonen og behandler samtidig tørre områder i ansiktet og på halsen. Følg opp med den lett oppstrammende Aesop In Two Minds Facial Toner og den lett absorberende kremen Aesop In Two Minds Facial Hydrator.

Emma S Moisturising Day Cream

Dette er en mykgjørende og lett dagkrem med antioksidanter og vitamin E. Den holder på fuktigheten og gir huden glød, og er perfekt til å ha under make-upen.

Emma S Moisturising Facial Mist

En fresh ansiktsmist som gir fukt, glød og energi når huden er tørr og gusten. Den kan brukes før dagkremen din for ekstra fukt, eller over make-up når du føler for litt ekstra glød. Den har en fresh og mild duft av bringebær og agurk.

Ole Henriksen Fountain of Truth Facial Water

Er du fan av ansiktsvann? Ole Henriksen har skapt et fuktgivende og oppkvikkende ansiktsvann som gir glød, inspirert av spabehandlingene hos hudpleiemerket. Det stimulerer tørr vinterhud med en fresh blanding av appelsin- og mandarinolje, hvit te og ekstrakt av granateple.

Og dette kan du gjøre på kveldstid

Decléors Hydra Floral Skin Perfecting Hydrating Mask

Denne beroligende gel-masken som du har på mens du sover, inneholder blant annet eteriske oljer fra appelsin og erteekstrakt som gir fukt, pleie og jevner ut hudtonen iløpet av natten.

Cosmica Renewing Face Oil

Ansiktsoljen kan blandes i både dag- og nattkremen din for ekstra fuktighet, eller du kan bruke den som ansiktsmaske om natten. Den inneholder hele syv ingredisenser og naturlige oljer som alle jobber for å gi næring, fuktighet og bekjempe aldringstegn.

Emma S Moisturizing Night Cream

Denne fuktighetsgivende nattkrem inneholder blant annet mykgjørende sheasmør og antioksidanter utvunnet fra vindruekjerner som beskytter huden.

Murad Retinol Youth Renewal Night Cream

Luksuskremen har en såkalt Retinol Tri-Active-teknologi som reduserer fine linjer og rynker, samt mykgjør teksturen i huden. Kremen smelter inn i huden og gir deg glød.

This Works Deep Sleep Pillow Spray

Det er en grunn til at det kalles “skjønnhetssøvn”, og det er faktisk klinisk bevist at denne sprayen hjelper deg å sovne raskere, og får deg til å føle deg freshere når du våkner om morgenen. Den består av en blanding av lavendel, vetiver og kamomille som har en beroligende effekt. Husk å spraye den på puten, ikke direkte på huden.