Hun er dama bak merket med samme navn, og har farget Oslo med collegegenserne med logoen C.L.E.A.N på. Hun har vist flere kolleksjoner under den norske moteuken Oslo Runway, hun har designet arbeidsantrekk for Meny, og supermodell Gigi Hadid har blitt spottet flere ganger i designet hennes. Det viser seg at Christina Ledang er litt av en lesehest også, og har bare siden jul lest hele åtte bøker. Nylig kvittet hun seg med rundt 150 bøker for å rydde plass i bokhylla si.

LES OGSÅ: Hva har du på nattbordet, Elisabeth Stray Pedersen?

Så hva har du på nattbordet ditt for tiden, Christina? 

Historien av Elsa Morante.

– Akkurat nå leser jeg Historien (La Storia) av Morante. Jeg har ikke kommet så langt enda, men den virker bra. Jeg fikk den av min italienske stefar som er bibliotekar. Jeg leser ekstremt mange bøker i året, hovedsakelig krim, men jeg husker sjeldent handlingen. De er min flukt så jeg slipper å tenke! Denne boken er noe tyngre og virker veldig bra, men krever mer konsentrasjon fra min side.

Det Store Sviket av B. A. Paris.

– En bok jeg akkurat leste var Det Store Sviket. Den var litt vel amerikansk i stilen og hadde litt for mye action over seg- komplett klisjé, men jeg leste den kjapt ut. Jeg var i Miami på ferie da jeg leste den, så denne kan jeg anbefale til ferieturer!

Arv og miljø av Vigdis Hjorth.

– Jeg likte denne boken veldig godt, spesielt skrivemåten til Hjorth. Jeg gleder meg til å lese søsteren Helga Hjorths tilsvar i Fri Vilje, og skal gjøre det så fort noen låner meg boka eller den kommer ut på pocket.

Amerikanske Elle.

– Det siste bladet jeg kjøpte var amerikanske Elle. Jeg ble positivt overrasket over antall artikler og dybden i de. Det var ikke kun blaserte overflate-artikler om klær og sminke, men heller mer portretter om interessante damer som i tillegg til karriere, bryr seg om klær. Det var også noen gode anmeldelser på TV-serier, bøker og filmer. Etter min mening er det stor forskjell på det og den norske utgaven. Men, mitt nye yndlingsmagasin er Porter. Det skal jeg begynne å kjøpe fast.