Fredag 6. april inntar Martin Danielle aka. CLMD Rockefeller for en kveld du sent vil glemme. Nå kan du vinne billetter til Oslo-comebacket hans.

LES OGSÅ: Martin Danielle: – Musikken min er som en kul, skreddersydd dress man kan danse i

For noen år siden trakk Martin Danielle seg tilbake fra turnélivet til fordel for studio for å kunne fokusere på å skape ny musikk, som resulterte i debutalbumet Phases som ble sluppet i desember. Låten Slow Me Down feat. Skinny Days lå som nummer. 1 på Spotifys New Music Friday i Norge, og har også vært Ukas Låt på NRK P3.

Fredag 6. april blir det releaseparty på Rockefeller i Oslo hvor den nye platen skal feires. Det blir både musikk fra det nye albumet, i tillegg til gamle godbiter. Med seg på musikkfesten har han både Skinny Days, Future Duper og Alida. Førstnevnte byr på sjelfull og catchy vokalmelodier, og duoen har tidligere samarbeidet med artister som Astrid S, Gabrielle og Isac Elliot.

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen av to billetter til konserten er å svare på følgende spørsmål:

Hvor mange år er det siden CLMD sist spilte i Oslo?

Send svaret ditt med fullt navn til post@vixen.no. Merk emnefeltet med “CLMD”. NB: Aldersgrense er 18 år. Vi trekker en heldig vinner i løpet av torsdag 5. april.