– It´s a famine of beauty, honey! My eyes are starving for beauty, annonserer André Leon Talley i den velkjente dokumentaren The September Issue. Nå får han endelig sin egen dokumentar. 

Hovedbilde: André Leon Talleys Instagram. 

LES OGSÅ: Denne norske motedokumentaren vil du ikke gå glipp av

André Leon Talley er et velkjent navn i motebransjen. Mange møtte han for første gang i dokumentaren The September Issue, som tok for seg produksjonen av Vogues største september-utgave noensinne. Med ekstravagante antrekk som pels og solbriller innendørs til hverdags, er han uten tvil et friskt pust. Hvem kan vel glemme scenen hvor han spiller tennis ikledd Louis Vuitton fra topp til tå med en vintage Piaget-klokke rundt håndleddet?

Men karrieren hans begynte lang tid før det. Talley har jobbet for blant annet Vanity Fair, W Magazine og The New York Times, vært dommer i America´s Next Top Model, og ikke minst jobbet i Vogue i 15 år.

The Gospel According To André er dokumentaren hvor 68-åringen får spille hovedrollen som seg selv, til fryd og begeistring for fans og entusiaster. Medvirkende i filmen er alt fra Anna Wintour, Karl Lagerfeld og Tom Ford til Marc Jacobs og Whoopi Goldberg. Vogue påpeker at filmen skapt av Kate Novack fokuserer mer på Talleys oppvekst enn på hans berømte utsagn om mote. Ifølge magasinet vil filmen komme på amerikanske lerreter 25. mai i år. Når den kommer til Norge (hvis den kommer i det hele tatt), er uvisst. Vi krysser fingre og tær! Se traileren under.