Med de første vårtegnene frister det å bytte til en lettere og mer sommerlig duft. Bli med på konkurransen nederst i saken. 

For denne våren og sommeren har det italienske motehuset utformet to spennende dufter til henne og ham, La Femme Prada L´Eau og L´Homme Prada L´Eau. Duftene gir assosiasjoner til varm, hvit sand, glitrende elver omringet av grønn skog, og solen som skinner gjennom greinene på trærne. Man ser for seg den kjølige sommerbrisen som blåser inn i stuen en varm ettermiddag.

Nettopp disse luktene og teksturene har inspirert de nye duftene som er som en frisk sommerdag. Duften til henne er floralsk med frangipane-blomst og grønn mandarinolje. Den kommer i en lekker glassflaske med rosa skinndetaljer og gullmetall. Duften til ham har noter av blant annet iris, rød ingefær, kardemomme, mandarin og sandeltre, og kommer i en glassflaske med lyseblått skinn med detaljer i sølvmetall.

Har du lyst til å vinne disse to duftene? Svar på spørsmålet under, og send svaret ditt til post@vixen.no. Merk emnefeltet med “Prada”, og oppgi navn og adresse. 

Hva heter grunnleggeren av Prada?