Endelig er våren her, og hva er vel bedre enn å friske opp garderoben med et plagg eller to? Vi trekker nemlig tre heldige vinnere av hvert sitt gavekort fra Lindex. 

LES OGSÅ: Slik blir våren og sommeren hos Lindex

Denne uken gjenåpner Lindex tre nye butikker i Sandvika, Ski og på Strømmen. Butikkene har alle fått det nye butikkonseptet Clean som er hentet fra kjedens butikker i London. Clean løfter fram den skandinaviske arven i innredningen gjennom blant annet naturmaterialer. I dag blir det stor åpningsfest i alle de nye butikkene, med DJ Maya Vik som skaper gode vibber, personal shoppers og ikke minst gode tilbud. De første 100 som handler vil i tillegg få med seg en goodiebag. Lyst å være med? Du kan melde deg på åpningen i Sandvika, Ski og på Strømmen.  

Vi feirer dette med en konkurranse hvor tre heldige vinnere får hvert sitt gavekort til en verdi av 1500 kroner hver. Gavekortene er levert av Lindex.

Har du lyst til å være med i trekningen av et gavekort på 1500 kroner? Send en e-post til post@vixen.no med navn og adresse. Merk emnefeltet med “Lindex”. 

Foto: Lindex

Foto: Lindex