Hun er motejournalist med en forkjærlighet for Commes des Garcons, og har skrevet for internasjonale magasiner som blant annet britiske Vogue og VICE, Hypebeast, Highsnobiety og Recens. For tiden skriver hun for Nero Journal. Hva leser hun når hun har en bok, og ikke en penn for hånden?

Hovedbilde: Martine Stenberg.

LES OGSÅ: Hva har du på nattbordet, Christina Ledang?

Hva har du på nattbordet ditt, Madeleine Holth?

Bonjour Tristesse av Françoise Sagan

– På nattbordet mitt akkurat nå ligger Francoise Sagans Bonjour Tristesse. Den krever ikke så mye konsentrasjon fra meg som for eksempel Dostojevskij. Historien er vakker, samt trist. Det handler om sjalusi, kjærlighet, foreldre og observasjoner utover det vanlige.

The Gentlewoman

– Jeg trenger et bredt spekter med journalistikk, bøker og magasiner i min hverdag, og denne miksen er på rundgang hjemme hos meg. The Gentlewoman har en myk og behagelig tone i måten de gjør intervjuer på. Jeg kom først over dette magasinet da jeg jobbet på COS som yngre. Det så utrolig pent ut på utsiden, og innholdet var enda bedre!

Mobilen min

– Mobilen brukes flittig til å lese blant annet The Guardian, BBC, NRK, Aftenposten, VG og Dagbladet.

Bilder: Instagram/@madeleineholth