Det svenske motemerket lanserer nå en kolleksjon med solbriller inspirert av regissør Ingmar Bergman og en ekte skilsmisse.

LES OGSÅ: Promenaden er stedet for luksusshopping

Solbrillekolleksjonen kalt The Marriage Not er inspirert av dramafilmen Scener fra et ekteskap av Ingmar Bergman fra 1973, og grunnlegger Carin Rodebjers egen skilsmisse. Solbrillene som er produsert i Frankrike byr på ikoniske og klassiske fasonger som cat eye og runde briller, og har fått navn som Marianne (hentet fra hovedrollen i filmen), Liv (etter Liv Ullmann kanskje?), Monika og Ingrid. Kolleksjonen byr også på en lesebrille med lett sotede glass.

– Denne kolleksjonen vokste frem gjennom min egen skilsmisse og min forkjærlighet for Scener fra et ekteskap av Ingmar Bergman med Liv Ullmann i hovedrollen. Jeg ønsker å designe solbriller som er med på å løfte kvinner gjennom en emosjonell tid- med stil. Solbrillene er skapt for å holde søvnløse netter av sorg eller intense natteeventyr hemmelig, mens man kommer seg videre, sier Carin Rodebjer, grunnlegger og kreativ direktør i en pressemelding.

– Selve kampanjen og teksten The Marriage Not følger fotsporene av et ødelagt ekteskap samtidig som den hyller de blandede følelsene av sorg og minner av glede for kommende eventyr, heter det videre i pressemeldingen.

Fotograf: Anton Renborg / Acne Photography