Denne våren følger Bik Bok opp suksessen fra i fjor, og lanserer en ny kolleksjon med den internasjonale supermodellen, it-jenta og Victoria´s Secret- engelen Elsa Hosk. 

LES OGSÅ: Monki med limited edition-kolleksjon

Denne gangen har kleskjeden og supermodellen sett til 90-tallets supermodeller som alle er på fornavn med for inspirasjon; Kate (Moss), Linda (Evangelista), Naomi (Campbell), Claudia (Schiffer) og ikke minst Christy (Turlington). Kolleksjonen beskrives som en kombinasjon av cool og glamorøs, og har alt fra denim til den lille sorte og statement-produkter som passer til både hverdags og fest. Blant nøkkelplaggene finner man printede kjoler, en playsuit og et hvitt sett med rysjer. Solbriller med cat-eye fasong skaper prikken over i´en.

– Jeg hadde det veldig gøy med å designe denne kolleksjonen og det har vært en drøm å få muligheten til å skape alle mine 90-talls favorittprodukter. Den er mer glamorøs og feminin enn den første kolleksjonen jeg gjorde, men samtidig morsom og cool, sier Elsa Hosk i en pressemelding.

I fjor lanserte kleskjeden sin første kolleksjon i samarbeid med modellen, som også den gangen var som skapt for den skandinaviske it-jenta. Hosk er nemlig født og oppvokst i Sverige og har dermed full forståelse for nordiske jenters stil og smak. Det faktum at hun har bodd en årrekke i New York for å jobbe som modell, gir kolleksjonen en touch av den glamorøse og amerikanske livsstilen, kombinert med hennes skandinaviske bakgrunn.

– Vi er veldig stolte av å presentere enda en kolleksjon sammen med Elsa. Vi elsker hennes stil, og det gjør også våre kunder, så det føles veldig bra å nå kunne tilby den perfekte sommerkolleksjonen, sier Emma Hedman, markedssjef i Bik Bok i en pressemelding.

Kolleksjonen er tilgjengelig i utvalgte Bik Bok-butikker og online fra 31.mai.