Hun er et godt kjent navn i motebransjen, og har stylet for blant annet PS Magasin, Stella og KK. Hva leser egentlig stylist Cornelia Brunasso på sengekanten?

LES OGSÅ: Hva har du på nattbordet, Madeleine Holth?

– For meg betyr lesning å koble av. Jeg elsker å lese og høre på alle slags bøker, og både krim, biografier og romaner er den perfekte måten å slappe av på. Jeg leser selvfølgelig nyhetssider og magasiner også, men om kvelden blir det mest koselesning i form av noe som jeg kan drømme meg bort i, forteller Cornelia Brunasso til VIXEN.

Brunasso forteller at hun leser eller hører på bøker via apper, som for eksempel Storytel, som også gir henne nyheter og magasiner.

– Magasiner kjøper jeg stort sett når jeg er på reise for å få inspirasjon fra moteserier, og da blir det de tykke, utenlandske som koster altfor mye her i Norge. Det blir ikke like mye avslapning med magasiner som med en bok, for jeg tenker på jobb når jeg leser og titter i magasiner.

Så hva har du på nattbordet akkurat nå, Cornelia?

Vem bryr sig? av Therese Lindgren

– Therese Lindgren er en av Sveriges største YouTubere, og hun har en sterk stemme når det kommer til dyrespørsmål og veganisme. Dette er en bok som er enkel å forstå, og som alle burde lese. Den er nok en oppvekker for noen!

The Great Gatsby av F. Scott Fitzgerald

– Alle vet vel at den handler om den merkelige rikingen Mr.Gatsby, men jeg hadde aldri lest boken så den gjorde jeg unna kjapt da jeg fant den på Storytel. Den er lettlest og herlig å drømme seg bort med til 1920-talls Long Island.

Bakom Stängda Dörrar av B.A. Paris

– Dette er en ubehagelig, psykologisk thriller som er så spennende at man blir gal og frustrert og ikke kan slutte å lese!