Våren har inntatt butikkene på Steen & Strøm, og vi feirer med å trekke en heldig vinner av to gavekort fra varemagasinet.

Steen & Strøm Department Store sin vårkampanje The Grand Journey- We´ve travelled so you don´t have to er oppe og går. I forbindelse med at innkjøpsteamet deres har reist verden rundt og plukket de siste trendene, har varemagasinet laget en humoristisk kampanje med flotte bilder.

– Steen & Strøm er et varehus som med stolthet tilbyr de beste og siste trendene innen mote, skjønnhet og mat. Våre innkjøpssjefer gjør en fantastisk innsats, hvor de reiser verden rundt for å holde seg oppdatert, bli inspirert og plukke de siste trendene. På en humoristisk måte vil vi med denne kampanjen vise lengden vi går for å finne perfekte produkter til våre kunder. Vi gleder oss over at butikkene i disse dager fylles opp med spennende vårnyheter, sier Jim T. Rengård, direktør ved Steen & Strøm Department Store.

Vil du bli med i trekningen av to gavekort til en verdi av 1000 kroner hver til deg og en venn? Skriv en e-post til post@vixen.no. Merk emnefeltet med “Steen & Strøm” og oppgi navn og adresse. Gavekortene er levert av Steen & Strøm.