Prefall-kolleksjonen til det danske motemerket Stine Goya utforsker fargeteori.

LES OGSÅ: Norske Epilogue med eksklusiv kjolekolleksjon 

Vågal og spenstig bruk av farger er i hjertet av Stine Goya. Motehuset lanserer nå kolleksjonen Chromatic som tar et dypdykk inn i fargeteori og Ittens fargesirkel med både harmoni, kaos og kontraster i fokus. Kolleksjonen fokuserer også på mønstre og materialer med struktur, mykhet, skreddersøm og femininitet. Den leker med tekstiler som silke, jersey og jacquard, og mønstre som blomster og striper. Blant nøkkelplaggene finner man silkebukser, omslagskjoler og jumpsuits.

Fargepaletten har som alltid motemerkets signaturfarge Peach Pink, men denne gangen har også bærfarger, fuksia og oransje toner fått en plass. Disse er satt i kontrast opp mot farger på den motsatte siden av fargesirkelen som mintgrønt og pudderblått.

– Farger er fascinerende og forteller så mange historier, fra store og dramatiske fortellinger til intim poesi. For meg så er farger en utømmelig kilde til inspirasjon; nesten som et råmateriale som jeg elsker å utvikle videre. Farger kan mikses på uendelige måter, samtidig som de skaper nye nyanser som uttrykker personlige historier av farger, stil og mønster. Jeg elsker det, sier Stine Goya på sin nettside.