Mote- kunst- og popkulturmagasinet Interview Magazine legges ned etter nesten 50 år i bladhyllene. 

Hovedbilde: Instagram/@interviewmag

LES OGSÅ: Love Stories med badetøyskampanje i ørkenen

Det er kroken på døra for magasinet som ble startet opp i 1969 av Pop Art- kunstner Andy Warhol, ifølge The Guardian. Interview ble kjøpt opp av milliardær-kunstsamleren Peter Brant i 1987, og har siden hatt flere turbulente perioder med søksmål og anklager om kjønnsdiskriminering, skriver magasinet videre.

Foto: Instagram/@interviewmag

Visste du at…

– Andy Warhol intervjuet flere kjente personligheter til magasinet i Q&A´s-form? Han spurte folk om hva de spiste til frokost, om de skrev dagbok og hva de tenkte om kjærlighet. Vel, ja- om alt! Magasinet har holdt spalten i live hele veien, selv etter Warhols død i 1987. Du kan lese Q&Andy her.

– Kim Kardashian West og datteren North West hadde sist første intervju og fotoshoot sammen i Interview Magazine? Kim K fant frem sin indre førstedame Jackie O med bouffant-hår og annet som hører 60-tallslooken til.

– Magasinet har fått kallenavnet The Crystal Ball of Pop? Dette på grunn av sine uredigerte intervjuer med musikere, kunstnere og andre personligheters som rådet scenen i populærkulturen.

– En av de tidligere faste spaltene het Conversations with Capote? Denne var naturligvis skrevet av Truman Capote, mannen bak novellen som ble til filmen vi alle kjenner så altfor godt på grunn av Audrey Hepburn, nemlig Breakfast at Tiffany´s. 

Foto: Instagram/@interviewmag

Foto: Instagram/@interviewmag

Foto: Instagram/@interviewmag