Endelig er det sol, sommer og idyll, og hva er vel bedre enn å danse bort sommernatten i Gestuz sin nyeste kolleksjon, Pink Lemonade?

LES OGSÅ: Nelly med kolleksjon skutt i Cannes

Designer og grunnlegger i Gestuz, Sanne Sehested forteller til VIXEN at de ønsket å lage noen bubbly og freshe styles som oser av sommer, og da var kombinasjonen av blant annet rosa, oransje og prikker et naturlig valg. Hun mener at den hvite dressen er perfekt som lett sommertøy.

Hvorfor akkurat navnet Pink Lemonade?

– Faktisk oppsto navnet fordi vi brainstormet på kontoret og skulle komme opp med ord som for oss betyr sommer og sol, og pink lemonade er jo nettopp dette.

Kolleksjonen består blant annet av en hvit pinstripes-dress- og kjole, en rosa, florlett omslagskjole med oransje polkadotter på, bluser og t-skjorter, i tillegg til glitrende, trendy slingbacks-sko og scrunchies til håret. Lookbooken til kolleksjonen ble skutt hjemme i Danmark.

– Lookbooken har en backstage feel og bildene er skutt litt skeivt, noe som gir en supergod energi og tilfører noe uanstrengt. Stedet er en restaurant i København som hadde noen fine elementer som passet perfekt på kolleksjonen, blant annet med rosa vegger og fine sort/hvite fliser på gulvet, avslutter hun.

Se lookbooken under.