Bik Bok og Oslo Runway er på jakt etter modeller til Bik Bok Runway Award i samarbeid med det norske modellbyrået Team Models. 

LES OGSÅ: Nå samarbeider Bik Bok med denne supermodellen igjen

For mange er drømmen om å gå modell noe uoppnåelig som ikke lar seg gjøre. Nå har du imidlertid sjansen til å bli castet til årets visning av Bik Bok Runway Award (BBRA). Hvordan kan du lese nederst i saken.

– Team Models er glade for å kunne støtte Oslo Runway ved å delta i BBRA sin jakt etter streetcasta modeller. Vi håper å kunne finne nye talenter som har bra utstråling under visningen, og som også forhåpentligvis har potensiale for å kunne utfolde seg videre, sier Alexander Norheim i Team Models i en pressemelding.

BBRA går av stabelen for tredje gang under årets Oslo Runway SS19. Prisen er et samarbeid mellom kleskjeden og Oslo Runway, hvor man ønsker å løfte frem unge designtalenter. Fem finalister får muligheten til å vise frem sine kolleksjoner for publikum og presse 16. august i år. Her vil en heldig vinner stikke av med blant annet en pengepremie på 100.000 kroner og en visning under Oslo Runway AW19 til neste år.

Nå ønsker man i samarbeid med Team Models å arrangere en casting der alle jenter i alderen 16-3o kan melde seg på, og kanskje bli valgt ut til å gå på catwalken under visningen. 

– Vi vet at mange drømmer om å bli modell, og det er derfor veldig moro å gjennom samarbeidet med OSLRW og Team Models få muligheten til å oppfylle drømmer, samt gjøre den norske moteuken mer tilgjengelig for alle jenter, sier Emma Hedman, Marketing Manager i Bik Bok i pressemeldingen.

Søknadsfrist er 5.juni. Du kan lese mer om søknadsprosessen HER.