Musikk, mote, sommer og sol er lik festivaltid. For sjette året på rad arrangerer den svenske kleskjeden en ikke så ubeskjeden dagsfestival i hjertet av Oslo. På Vulkan Arena lørdag 2. juni kan du få med deg noen unge norske talenter, så vel som noen mer etablerte navn.

Utelukkende norsk

Programmet er variert og har kun norske artister på plakaten forteller H&M sin markedssjef Vibeke Holann.

– Vi er stolte over å presentere ett så variert program med flere veletablerte navn, fra CLMD til Daniel Kvammen. Plakaten til årets H&M Loves Music består også av ferske, spennende artister slik som Hanne Mjøen, Ylva, Ezzari, ISAK etc. som har sluppet mye ny musikk gjennom en kald vinter.

– Vi vet at publikum gleder seg stort til sommerens offisielle kick-off av festivalsesongen på Vulkan. I tillegg så leverer H&M Loves Music Oslo igjen en hel festivaldag med kun norske artister, sier hun til VIXEN.

Dette er noen av artistene/DJ-ene du har mulighet til å oppleve i helgen:

DJ Lizzy& Frizzy – Nye på musikkscenen i Norge, men ikke så veldig likevel. Dette glad-paret har erfaring fra LA og etter at de flyttet hjem har de spilt på utesteder, arrangementet og festivaler landet rundt. Forvent topp stemning og en god sjangermiks.

CLMD – Denne mannen kommer du ikke utenom om du liker elektronisk musikk. Med megahits som «Slow me Down» og «Dust – feat. Astrid S» på samvittigheten er det duket for en veldig dansbar avslutning på kvelden. Vi tar på danseskoa.

SVAL – Denne jenta kommer du til å se mye mer av i fremtiden. For tiden som barnestjerne er over og hun er aktuell med et nytt og spennende utrykk som vi skal få se mer av på lørdag. Ryktene sier internasjonalt potensiale.

DJ Q&I – Disse jentene digger vi. Og takker, om dog veldig sent, for den superbra stemningen de laget på VIXEN Influencer Awards i år – og håper på mange såkalt «guilty pleasures» utover kvelden nede på Pokalen.

Bilder lånt fra H&M Loves Music nettside.