Det er ingen hemmelighet at moten går i sykluser, og det som var populært for 20 år siden kommer til å bli trendy igjen på et tidspunkt. Nå gjør (hold dere fast) scrunchien et skikkelig comeback denne sommeren. 

LES OGSÅ: Hvorfor bruker vi egentlig sommerdufter?

Vi husker vel alle den uforglemmelige restaurant-scenen i Sex & Singelliv hvor Carrie og Berger diskuterer hvorvidt damen med scrunchie i håret foran dem i køen er fra New York eller ikke. For ifølge miss Bradshaw ville ingen New York-kvinne med respekt for seg selv vise seg offentlig med den store strikken i en hestehale. Nå er den faktisk blitt moteriktig igjen, og man kan trygt bruke den- med selvrespekten i god behold.

Nå lanserer Monki fire ulike varianter i nøytrale farger som sort og hvitt, men også mer sommerlige typer som pastellgult og med blomstermønster. I tillegg vil de helst se deg med en stor, svart sløyfe i håret, eller hårbånd og klyper. Fryktløs som kleskjeden er, skal man ikke bare ha én scrunchie i håret- Monki kjører på med to på én gang for en mer moderne og leken look.

Det er høyst på tide at vi nordmenn begynner å gå med hårklyper. Den populære hårpynten adoptert av mang en italiensk signorina og signora er ikke bare elegant og stilig å se på, men ganske så praktisk også. Finnes det egentlig en bedre måte å få håret bort fra ansiktet og nakken på i sommervarmen, uten å slite på håret? Assolutamente no!