Vi er kun én uke uti juni, men for mange føles det som at sommeren har vart i flere uker allerede, og det har vært litt av en Syden-stemning flere steder i landet. Kom feriefølelsen så fort på at du ikke har rukket å skaffe deg nytt og fresht badetøy, kanskje? 

Hovedbilde: H&M.

LES OGSÅ: Sommerens fineste solbrillekampanjer

Badedrakten

De siste årene har badedrakten blitt mer og mer sentral i motebildet. Det som tidligere var en selvfølge å gå med på stranden, ble plutselig et no-no-plagg, men nå har den fått en ny oppblomstring til glede for mange. Årets mest trendy badedrakter har rysjer, volanger, dype utringninger i front eller rygg og cut-outs, og kommer i sterke farger og glade mønstre med både blomster, frukt, prikker og striper. Har badedrakten noengang vært mer flatterende?

Øverst fra venstre: Monki, H&M, Ganni / Nederst fra venstre: Designers Remix, Monki, Love stories. Foto: Designers Remix/Produsentene.

Bikiniene

Også de mest moteriktige bikiniene i år har detaljer som volanger og rysjer, men også vaffelsøm. I år finnes det mange ulike bikinioverdeler å velge mellom, og det finnes knapt en badetøyskolleksjon som ikke har minst én high waist-truse i sortimentet sitt. Finnes det egentlig en bedre måte å fremheve kvinnekroppen på?

Øverst fra venstre: Love stories, Monki, Dolce & Gabbana / Nederst fra venstre: Mads Nørgaard, Lovechild, Weekday. Foto: Love stories/Produsentene.

Til og fra is-kiosken

For mange er det veldig innafor å tusle bort til is-kiosken eller spise lunsj i badedrakten eller bikinien, men for de som ønsker noe å slenge utenpå, bugner butikkene over av fine sommerplagg som passer perfekt i varmen. Gå for en eksotisk kaftan, en florlett sommerkjole eller shorts, eller hva med en feminin bolero med knyting? Mange av disse plaggene kan fint styles opp og ned og brukes til både hverdags og fest også.

Øverst fra venstre: H&M, Ellos, Monki, Ganni, Mango. Foto: Gucci/Produsentene.